Display Advertising

Banners, Leaderboards, Skyscrapers, IMU, Splash pages, Expandables… Al deze terminologie kunnen we catalogeren onder de vlag van « Display Advertising ».
Display Advertising is het meest verspreide online communicatiemedium, maar blijft een vak apart dat een specifieke expertise vereist.
Big Smile Agency verlegt elke dag de grenzen van de technische mogelijkheden en de mediavereisten om de creativiteit vrij spel te geven. Daarbij hebben we één doel voor ogen: optimale resultaten van uw Display Advertisingcampagnes.

  • 100% van onze developers zijn Google html5 gecertificeerd
  • Productie van responsive banners
  • Beheer van campagnes afgestemd op performance
  • Expertise op het vlak van Dynamic Creative Optimization (DCO)
  • Beheer van « Third parties »: Double Click, Sizmek, Google Display Network (GDN), …
  • Snelheid van uitvoering
  • Integratie van vidéo
  • Opvolging van de IAB-normen

E-mail Marketing

De specifieke html-indeling van e-mails is een techniek die voortdurend evolueert. E-mails die mooi weergegeven worden via Hotmail komen niet noodzakelijk op dezelfde manier over via Outlook 2013, Gmail of Yahoo. Er zijn standaardprogrammaties waarmee we rekening moeten houden en nieuwe optimalisatietechnieken die we moeten kennen en gebruiken.

Door het toepassen van onze eigen emailR-software blijven we onophoudelijk mee-evolueren met de nieuwste vereisten van alle verschillende mailboxtypes en houden we rekening met de verschillende afbeeldingsmogelijkheden en –beperkingen van uw e-mails. Zo kunnen we uw e-mails en mailtemplates programmeren met de grootst mogelijke nauwkeurigheid.

Uiteraard houden we rekening met het nog altijd toenemende gebruik van e-mail op smartphones en tablets. Voor ons is het dus vanzelfsprekend dat uw e-mails responsive zijn en onberispelijk zichtbaar op alle mogelijke mobiele toestellen.
Onze ervaring op het vlak van responsive design is uw garantie voor een optimaal resultaat van al uw communicatie via mail.

Website Building

Waarvoor dient goede communicatie als uw aanwezigheid op het internet het professionalisme van uw onderneming niet weerspiegelt?

Het creëren van websites in alle uiteenlopende formaten is één van onze dagelijkse activiteiten. Intussen hebben we meer dan 20 jaar ervaring op dit domein.
Van de meest eenvoudige presentatiepagina via tal van toepasselijke sites met welbepaalde doelstellingen tot een uitgebreide e-commerce site: dankzij onze uitgebreide ervaring kan u rekenen op de best mogelijke resultaten.

Big Smile Agency staat in voor de functionele analyse, het design en de realisatie van uw websites, minisites of online apps. Van de uiteenzetting van uw precieze behoeften tot de levering van een gepaste oplossing: met onze professionele aanpak en praktische ervaring bereiken we het doel dat u met uw website voor ogen hebt.

Offline Communication

Big Smile Agency ontwikkelt ook uw offline identiteit.
Om een homogene visibiliteit te hebben, zowel in uw eigen onderneming als bij uw klanten, moet u kunnen beschikken over een volledige en vooral samenhangende communicatielijn: uw grafische identiteit of uw huisstijl.

Van het ontwerp van een eenvoudig naamkaartje via een affichagecampagne tot de creatie van een complete mailing: Big Smile Agency werkt samen met de beste leveranciers om uw identiteit zichtbaar te maken voor iedereen, ongeacht oplages of hoeveelheden.

All

MediaMarkt

Bannering & Social Networks

SEAT

Bannering & Emailing

Orange

Bannering & Emailing

Cofidis

Bannering, Emailing, Print & Website

L’oréal

Bannering

Delonghi

Bannering

SNCB

Bannering

Foto.com

Bannering & Emailing

Ardennes Etape

Bannering & Print

BMW

Bannering & Emailing

RTBF

Bannering

Voo

Bannering & Emailing

Luminus

Bannering

Volkswagen

Bannering & Website

Anglo Belge

Emailing, Print & Website

Maison de l’Automobile
Huis van de Automobiel

Emailing & Website

Aspect

Website & Print

Commission Conciliation Auto Moto

Website & Print

Cenexi

Print

Crelan

Bannering, Emailing & Website

La Défense

Bannering & Emailing

Degroof Petercam

Bannering, Emailing & Website

Easy-M

Print

Fédérale Assurance

Print

Fortuneo

Bannering & Emailing

Glaces Franklin

Website

InterParking

Bannering, Emailing & Website

Ligue Braille

Emailing & Website

Memisa

Website

Checkout

what We do!

Our talentuous smiles

This is where we run This is where we eat sushis We take the metro here This is where we eat pittas We wash our cars here We go for a run here too We ride our bikes here